مواد لازم:
سيب زميني: 1 کيلو
پياز بزرگ: 1 عدد
گوجه فرنگي بزرگ: 3 عدد
روغن زيتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
پونه و ريحان تازه: مقداري
فلفل سبز تند: مقداري
طرز تهيه:
سيب زميني ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد مي کنيم.
آنها را در يک ماهيتابه ريخته و روي آن را با آب مي پوشانيم، سپس مقداري نمک به آن افزوده تا آب به جوش آيد، حرارت را کم و به مدت 20 دقيقه مي گذاريم تا سيب زميني ها پخته شوند.
گوجه فرنگي ها و پياز را به قطعات کوچک خرد کرده و در يک ظرف بزرگ آنها را با سيب زميني مخلوط مي کنيم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذا خوري روغن زيتون، ريحان و پونه به سالاد اضافه مي کنيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ