مواد لازم:
کره: يک دوم پيمانه و 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 1 عدد
وانيل شکري: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد: يک و يک دوم پيمانه
پودر قند: يک سوم پيمانه
نمک: يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهيه:
پودر قند و کره را به مدت ده دقيقه با همزن برقي هم بزنيد. سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه نموده، به مدت دو دقيقه ديگر با همزن هم بزنيد. آرد و نمک را مخلوط نموده و به مواد بالا اضافه کنيد و مخلوط کنيد تا خمير يکدستي بدست آيد. خمير را خيلي آرام مخلوط کرده، بطوري که به روغن بيفتد و در کيسه نايلون قرار داده و يک ساعت در يخچال بماند، سپس در قالب گردي به قطر بيست و پنج الي سي سانتيمتر يا در شش تارت يک نفره که ته آن را چرب کرده ايد بريزيد. سعي کنيد خمير تمام سطح قالب را يکنواخت بپوشاند و با چنگال ته قالب را چند سوراخ بزنيد. فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت گرم کرده به مدت بيست و پنج الي سي و پنج دقيقه بماند. سپس از فر بيرون آورده، پس از سرد شدن کرم شکلاتي را داخل تارت ريخته و خمير پفي ها را با خامه پرکنيد و دور تا دور تارت بچينيد. وسط و اطراف آن را با خامه تزئين کنيد. سپس در صورت تمايل با شکر آب شده، تور ابريشم تهيه کرده و روي آن قرار دهيد.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28/خ