جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ جو و گوشت گاو
-(8 Body) 
سوپ جو و گوشت گاو
Visitor 352
Category: دنياي فن آوري
با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سير به همراه جو و ديگر سبزيجات، سوپ بسيار لذيذي تهيه شده که دستور العمل آن در پايين آمده است. توجه کنيد که بعد از خريد گوشت آنرا کاملا تميز کرده و تمام چربي آن را جدا کنيد.

مواد لازم:

گوشت گاو يا گوشت کبابي بره، برش خورده در 2×5 سانتي متر: 350 گرم
روغن مايع: 1 قاشق سوپخوري
آب گوشت: 400 گرم
پياز خرد شده (1 عدد بزرگ):1 پيمانه پياز
کرفس خرد شده (1 ساقه): 1/2 پيمانه
پونه کوهي يا ريحان: 1 قاشق سوپخوري
فلفل سياه: 1/4 قاشق سوپخوري
سير: 2 عدد
برگ بو: 1 عدد
گوجه فرنگي خرد شده: 300 گرم
هويج پوست کنده و خرد شده: 1 پيمانه يا 1/2 پيمانه
سيب زميني پوست گرفته و نگيني خرد شده: 2/3 پيمانه جو زود پز

طرز تهيه:

ابتدا در يک قابلمه گوشت را کمي سرخ کنيد و بعد آب گوشت پياز، پونه، فلفل، سير و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنيد سپس با حرارت ملايم براي 1/5 ساعت بپزيد (براي گوشت بره 45 دقيقه).
گوجه فرنگي ها، هويج و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد مي ريزيم شعله را کم کرده و مي گذاريم تا 15 دقيقه آهسته بجوشد (در اين مرحله مي توان از سبزيجات ديگر مانند نخود فرنگي هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج مي کنيم، غذا آماده سرو است.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي ،شماره 28
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image