موادلازم:
سوسيس و کالباس: هر کدام 250 گرم
قارچ: 250 گرم
فلفل دلمه: 250 گرم
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پياز داغ: 2 قاشق مرباخوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان دلخواه
سس سفيد: نصف ليوان
طرز تهيه:
گوشت چرخ کرده را با پياز داغ تفت داده سپس رب را اضافه کرده و هم مي زنيم و دو سه قاشق آب مي ريزم و به هم مي زنيم. سوسيس و کالباس قارچ و فلفل دلمه (تمام مواد را دکمه اي از قبل خرد مي کنيم) به مخلوطمان اضافه و در ظرف در بسته و مي گذاريم آب آن تقريباً کشيده شود سپس آن را در يک ظرف پيرکس ريخته و سس سفيد را داخلش ريخته و هم مي زنيم و رويش را با پنير پيتزا مي پوشانيم ودر داخل فر که قبلاً داغ شده قرار مي دهيم (به مدت 10 الي 15 دقيقه) بعد فر را خاموش نموده و حدود 10 دقيقه صبرنموده و سپس غذاي آماده شده را لاي نان باگت قرار داده و ميل نماييد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 28/س