مواد لازم:
برنج: يک کيلو
باقلا: 3 کيلو
کره يا روغن: به ميزان لازم
شويد: 3 پيمانه
سيب زميني متوسط برش خورده: در صورت دلخواه
دارچين: 1/4 قاشق (حل شده در آب)
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را خيس کرده باقلا را از دو پوست خارج مي کنيم گوشت را قطعه کرده مي شوييم و با يک تا دو ليوان آب و يک عدد پياز خرد کرده و کمي نمک مي گذاريم گوشت بپزد بطوري که بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد در صورتي که با اين مقدار آب پخته نشد کمي آب به آن اضافه مي کنيم شويد را تميز کرده مي شوييم و ريزخرد مي کنيم ديگ مناسبي را آب کرده مي گذاريم جوش بيايد نمک روي برنج را برمي داريم آب آن را خالي مي کنيم و برنج را در ديگ مي ريزيم و باقلا را نيز اضافه مي کنيم. وقتي باقلا کمي پخت و مغز برنج نيز کمي نرم شد شويد خرد کرده را داخل ديگ مي ريزيم و بلافاصله برنج را درآبکش مي ريزيم روي آن را مقداري آب نيم گرم مي دهيم و برنج را مي چشيم تا شور نباشد بعد سه تا چهار قاشق روغن آب کرده و نصف ليوان آبجوش ته ديگ مي ريزيم نصف برنج را در ديگ مي ريزيم استخوانهاي درشت گوشت را مي گيريم و گوشت را روي برنج مي گذاريم و با بقيه برنج روي گوشت را مي پوشانيم اطراف برنج را بشکل مخروط بالا مي آوريم ديگ را روي آتش مي گذاريم و در آن را مي گذاريم چهار تا پنج قاشق روغن آب کرده را با آب گوشت مخلوط مي کنيم و وقتي در ديگ عرق کرد روي سطح برنج مي دهيم زعفران ساييده را در نصف استکان آب جوش حل کرده يک گوشه ديگ مي ريزيم و برنج را در فر يا روي آتش دم مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 28/س