مواد لازم:
سيب زميني پوست کنده: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پياز: 2 عدد متوسط
روغن مايع: 4 قاشق سوپخوري
تخم مرغ آب پز: 3 عدد
جعفري خردشده: 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
کره: 150 گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ مي کنيم. گوشت چرخ کرده را با پياز مخلوط مي کنيم ومي گذاريم تا روي حرارت آب پياز و گوشت کشيده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگي را در يک ليوان آب حل کرده، نمک و فلفل اضافه مي کنيم و آن را روي گوشت و پياز مي ريزيم و بعد از دو جوش، تخم مرغ هاي پخته شده را داخل آن رنده مي کنيم. جعفري هاي خردشده را نيز اضافه مي کنيم و بعد از چند ثانيه مواد را از روي حرارت بر مي داريم. داخل سيب زميني ها را خالي مي کنيم به طور يکه ته آن آسيب نبيند و سوراخ نشود. سپس سيب زميني ها را در کره مايع مي غلطانيم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر مي کنيم و در ظرفي مي چينيم و 2 قاشق کره و نصف ليوان آب نيز اضافه مي کنيم و مي گذاريم تا بپزد. مي توان سيب زميني ها را داخل دو ظرف نسوز چيد و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهايت و يا در کيک پزهاي خانگي پخت.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س