مواد لازم:
بک بسته خمير فويته اگر در دسترستان نيست مي توانيد از هر خميري استفاده کنيد
زيتون سبز و سياه توجه کنيد خيلي شور نباشد
روغن زيتون ريحان و يا در صورت امکان روغن زيتون با طعم ريحان
گوجه خشک: 2 عدد
پنير
يک حبه سير رنده شده
پياز خردشده و تفت داده شده يک عدد متوسط
يک زرده تخم مرغ
طرز تهيه:
خمير فويته را قبل از استفاده از يخچال خارج نکنيد زيتونها را بي هسته کنيد و با سير و ريحانهاي خردشده ميکس کنيد و روي خمير فويته بچينيد و گوجه خشک را با قيچي خرد کنيد و تقريباً در همه سطح خمير بگذاريد و پيازي که قبلاً خرد و سرخ کرديد به هيمن ترتيب و همينطور پنير را همه سطح خمير قرار دهيد و بعد خمير را لوله کنيد دقت کنيد موادتان گرم نباشد و گرنه خمير واميره خيلي بهتره که قبل از گذاشتن در فر خمير را يک ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد فر را گرم کنيد و خمير را بعد از يک ساعت از يخچال خارج و با پنس و يا فرچه آغشته به زردي تخم مرغ کنيد و به تمام سطح خمير بزنيد و بعد ببريد اندازه ها بهتره که دو سانتيمتر باشند و روي سيني فرتان قرار دهيد و بعد سيني را درون فر به مدت 15 تا 120 دقيقه در دماي 180 درجه يا 200 درجه قرار دهيد البته بهتره سعي کنيد خمير را خوب به هم بچسبانيد و گرنه باز مي شه و شکل زيبايي نداره.
يک توصيه:
مي توانيد از رولت هاي بالا مقدار زيادتري درست کنيد و با سالاد ميل کنيد براي روزهاي گرم تابستان هم غذاي راحت و سبکي است.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي شماره 28
/س