مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
بادنجان دلمه اي: 3 عدد
جعفري: صد گرم، خرد شده
سير: 4 حبه، له شده
سرکه: 4 قاشق سوپخوري (يک چهارم پيمانه)
روغن زيتون: به ميزان لازم
نمک، فلفل: اندکي به دلخواه
طرز تهيه:
بادنجان ها را شسته و با پوست حلقه حلقه کرده و اندکي نمک بپاشيد و کنار بگذاريد تا تلخي آن برود. سپس آن ها را در فر کباب کرده يا در روغن سرخ کنيد. بادنجان هاي آماده شده را در ظرفي چيده و سير، جعفري، نمک، سرکه و فلفل را که با هم مخلوط کرده ايد، روي آن ريخته در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تا چند ساعت بماند و مزه دار شود.
سالاد فوق همراه انواع غذاهاي گوشتي يا ماکاروني قابل سرو است.
نکته:
1-اين دستور داراي 340 کيلوکالري انرژي است که 35% آن از کربوهيدارت 12% از پروتئين و 53% از چربي تأمين مي گردد.
2- مي توانيد يک حلقه از اين بادنجان را روي برشي از نان باگت تست کرده بگذاريد و به عنوان پيش غذا سرو کنيد.
منبع: هنر آشپزي، ش 60/خ