جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بادنجان دلمه اي
-(5 Body) 
سالاد بادنجان دلمه اي
Visitor 375
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

بادنجان دلمه اي: 3 عدد
جعفري: صد گرم، خرد شده
سير: 4 حبه، له شده
سرکه: 4 قاشق سوپخوري (يک چهارم پيمانه)
روغن زيتون: به ميزان لازم
نمک، فلفل: اندکي به دلخواه

طرز تهيه:

بادنجان ها را شسته و با پوست حلقه حلقه کرده و اندکي نمک بپاشيد و کنار بگذاريد تا تلخي آن برود. سپس آن ها را در فر کباب کرده يا در روغن سرخ کنيد. بادنجان هاي آماده شده را در ظرفي چيده و سير، جعفري، نمک، سرکه و فلفل را که با هم مخلوط کرده ايد، روي آن ريخته در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تا چند ساعت بماند و مزه دار شود.
سالاد فوق همراه انواع غذاهاي گوشتي يا ماکاروني قابل سرو است.
نکته:
1-اين دستور داراي 340 کيلوکالري انرژي است که 35% آن از کربوهيدارت 12% از پروتئين و 53% از چربي تأمين مي گردد.
2- مي توانيد يک حلقه از اين بادنجان را روي برشي از نان باگت تست کرده بگذاريد و به عنوان پيش غذا سرو کنيد.

منبع: هنر آشپزي، ش 60
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image