مواد لازم براي 6 نفر:
کره: 125 گرم نرم باشد
شکر: 220 گرم (يک پيمانه)
تخم مرغ: 2 عدد (کمي زده شده باشد)
پوره ي انبه: 250 ميلي ليتر (يک پيمانه)
ماست چکيده: 60 گرم يک سوم پيمانه
بيکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
ابتدا قالب 20 سانتي متري را با کره چرب کرده و کاغذ بيندازيد. فر را با درجه ي حرارت 180 درجه ي سانتيگراد يا 350 درجه ي فارنهايت روشن کنيد. کره را با شکر بزنيد تا سبک شود به تدريج تخم مرغ ها را اضافه و آن قدر بزنيد تا مواد صاف و يکدست شوند سپس پوره ي انبه و بعد ماست را به مواد اضافه کنيد. دستگاه را خاموش کرده و آرد و بکينگ پودر روي مواد الک کنيد و با ليسک به آرامي مخلوط کنيد (آرد را مي توانيد به وسيله همزن برقي با سرعت کند با مواد مخلوط کنيد)
مايه را در قالب ريخته و کيک را به مدت يک ساعت و 15 دقيقه و يا تا زماني که با فرو بردن خلال دندان در کيک، خلال تميز از آن خارج شود بپزيد. کيک را از فر خارج و اجازه دهيد تا 10 دقيقه در قالب (روي توري سيمي) خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به طور کامل روي توري خنک کنيد. روي کيک را کمي پودر قند پاشيده و با انبه تزيين کنيد.
نکته:
اين دستور داراي 2780 کيلوکالري انرژي، 344 گرم کربوهيدرات، 36 گرم پروتئين و 140 گرم چربي مي باشد.
منبع: هنر آشپزي، ش 60
/س