مواد لازم :
برنج گرد ژاپني يا لنجاني :200 گرم
آب :2 ليوان
نمک :به دلخواه
هويج نيم پز :4 عدد متوسط پ
پنير گوداي خرد شده :150 گرم
فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده:2 عدد
پياز خرد شده :1 عدد متوسط
کدوي ريز خرد شده :2 عدد
کنسرو ذرت :150 گرم
کنسرو نخود فرنگي:200 گرم
سير خرد يا له شده :1 حبه
مواد لازم براي سس سالاد :
سرکه سيب :6 قاشق غذاخوري
روغن زيتون :6 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل قرمز :به دلخواه
پيازچه ريز خرد شده:چند ساقه براي تزيين سالاد
طرز تهيه :
برنج را با دو ليوان آب و مقداري نمک مغز پخت کنيد ، ولي دقت کنيد له نشود.
هويج ها را به اندازه دانه هاي ذرت خرد کنيد و نيم پز کنيد . پنير گودا را با اندازه مکعب هاي ريز خرد کنيد و همين طور پياز ، فلفل دلمه اي قرمز و کدوها را نيز ريز کنيد . تمام اين مواد را با اضافه کنسرو ذرت و نخود فرنگي با هم مخلوط کنيد و سير له شده را به آن بيفزاييد.
مواد سس شامل سرکه سيب ، روغن زيتون ، پيازچه خرد شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و آن را روي سالاد بريزيد. مواد سالاد و سس را کاملاً هم بزنيد و سالاد را يک ساعت در يخچال خنک کنيد.
دقت کنيد که قبل از سرو، سالاد را دوبار هم بزنيد و روي آن را با پيازچه هاي حلقه شده تزيين کنيد.
![](/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Aban/08/180159.jpg)
نکته : مي توان به جاي برنج گرد ژاپني از بغلور جو يا گندم هم استفاده کرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34
/س