جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد کونفتي
-(3 Body) 
سالاد کونفتي
Visitor 366
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

برنج گرد ژاپني يا لنجاني :200 گرم
آب :2 ليوان
نمک :به دلخواه
هويج نيم پز :4 عدد متوسط پ
پنير گوداي خرد شده :150 گرم
فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده:2 عدد
پياز خرد شده :1 عدد متوسط
کدوي ريز خرد شده :2 عدد
کنسرو ذرت :150 گرم
کنسرو نخود فرنگي:200 گرم
سير خرد يا له شده :1 حبه
مواد لازم براي سس سالاد :
سرکه سيب :6 قاشق غذاخوري
روغن زيتون :6 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل قرمز :به دلخواه
پيازچه ريز خرد شده:چند ساقه براي تزيين سالاد

طرز تهيه :

برنج را با دو ليوان آب و مقداري نمک مغز پخت کنيد ، ولي دقت کنيد له نشود.
هويج ها را به اندازه دانه هاي ذرت خرد کنيد و نيم پز کنيد . پنير گودا را با اندازه مکعب هاي ريز خرد کنيد و همين طور پياز ، فلفل دلمه اي قرمز و کدوها را نيز ريز کنيد . تمام اين مواد را با اضافه کنسرو ذرت و نخود فرنگي با هم مخلوط کنيد و سير له شده را به آن بيفزاييد.
مواد سس شامل سرکه سيب ، روغن زيتون ، پيازچه خرد شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و آن را روي سالاد بريزيد. مواد سالاد و سس را کاملاً هم بزنيد و سالاد را يک ساعت در يخچال خنک کنيد.
دقت کنيد که قبل از سرو، سالاد را دوبار هم بزنيد و روي آن را با پيازچه هاي حلقه شده تزيين کنيد.

نکته : مي توان به جاي برنج گرد ژاپني از بغلور جو يا گندم هم استفاده کرد.
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image