مواد لازم جهت تهيه 10 تا 12 برش کيک
-شکلات تخته اي تيره: 200 گرم
-کره:100گرم
-شکر:1/5پيمانه
-تخم مرغ:4عدد
-آرد ساده:1پيمانه
-اسانس وانيل:1قاشق چايخوري
-مغز گردوي خرد شده:1/2پيمانه
-بگينگ پودر:1/2قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1-فر را با 190درجه سانتي گراد روشن کنيد.
در قابلمه کوچکي کره و شکلات را روي حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط کنيد. سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و شکر را به آن اضافه کنيد و کمي هم بزنيد، بعد تخم مرغ ها را بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا همه مواد با يکديگر مخلوط شوند.
2-در اين مرحله آرد، بيگينگ پودر، اسانس وانيل و مغز گردوها را به مواد قبل اضافه کنيد و آنها را خوب هم بزنيد.
3-مايه تهيه شده را در قالب کيک مستطيل شکلي که کف آن را چرب کرده ايد بريزيد و آن را حدود 30 تا 35 دقيقه در فر قرار دهيد تا زماني که کيک مغز پخت مي شود.
پس از خنک شدن کيک، آن را به تکه هاي مستطيل شکلي برش بزنيد.
منبع:نشريه ايرانيان ،شماره 30/خ