جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
22 کليد طلايي در انتخاب رشته
-(6 Body) 
22 کليد طلايي در انتخاب رشته
Visitor 479
Category: دنياي فن آوري
- در انتخاب رشته با توجه به استعداد، توانايي، علاقه و شناخت خود، خودتان تصميم آگاهانه بگيريد، زيرا ممکن است تغيير يا انتقال رشته براي شما مقدور نباشد.
- بر اساس نمره و رتبه خود انتخاب رشته نماييد زيرا انتظار بالاي شما ممکن است باعث از دست دادن موقعيت هاي ديگر باشد که در آينده به راحتي نتوانيد بدست آوريد.
- حداکثر دقت لازم را در پر کردن فرم انتخاب رشته مطابق با مطالب مندرج در دفترچه انتخاب رشته و آخرين اطلاعيه هايي که سازمان سنجش يا بعضي سازمان ها و دانشگاه ها در مورد پذيرش دانشجو با توجه به شرايط خود اعلام مي نمايند، به خرج دهيد.
1- قبل از انتخاب رشته با خانواده و مشاوران آگاه مشورت کنيد.
2- در انتخاب رشته با توجه به استعداد، توانايي، علاقه و شناخت خود، خودتان تصميم آگاهانه بگيريد، زيرا ممکن است تغيير يا انتقال رشته براي شما مقدور نباشد.
3- قبل از انتخاب رشته در باره موقعيت جغرافيايي و جايگاه علمي دانشگاه و رشته مورد نظر خود مطالعه و بررسي لازم را انجام دهيد.
4- دفترچه راهنماي انتخاب رشته را خودتان به دقت مطالعه کنيد و هنگام دريافت برگه انتخاب رشته با اطلاعيه ها و نکاتي که سازمان سنجش يا دانشگاه ها در مورد ظرفيت و شرايط پذيرش منتشر مي کنند توجه نماييد.
5- براساس نمره و رتبه خود انتخاب رشته نماييد زيرا انتظار بالاي شما ممکن است باعث از دست دادن موقعيت هاي ديگر باشد که در آينده به راحتي نتوانيد بدست آوريد.
6- هرگز به انتخاب رشته کامپيوتري اکتفا نکنيد زيرا کامپيوتر نمي تواند استعداد، علاقه و شخصيت شما را در نظر بگيرد. اما مي توانيد از انتخاب رشته کامپيوتري به عنوان راهنما کمک بگيريد.
7- طوري انتخاب رشته کنيد که رشته اول بر دوم، دوم بر سوم، و سوم بر چهارم و ... بر ديگري برتري داشته باشد.
8- انتخاب اول با انتخاب آخر از نظر اولويت نمره تفاوتي ندارد، سعي کنيد اولويت شما بر اساس استعداد و علاقمندي تان، رشته و دانشگاهي که انتخاب مي کنيد، باشد.
9- امکان ادامه تحصيل در بعضي از رشته ها مقدور نيست يا به سختي ممکن است؛ در انتخاب اينگونه رشته ها دقت کنيد.
10- در صورتي که مجاز به انتخاب رشته در هر يک از رشته هاي دانشگاه پيام نور يا غيرانتفاعي هستيد، رشته هاي اين دانشگاه را انتخاب کنيد.
11- رشته شبانه و پيام نور شهر خود يا شهرهاي نزديک را انتخاب نماييد زيرا اولاً سهميه اختصاص يافته براي شما بيشتر است و ثانياً امکانات خوابگاهي در دانشگاه هاي شبانه وجود ندارد.
12- بعضي از رشته هاي شبانه، غيرانتفاعي و پيام نور شهر خود را در اولويت نسبت به شهرهاي دور دست انتخاب نماييد.
13- با توجه به سهميه قطب، استان و ناحيه شهر خود انتخاب رشته کنيد زيرا تقريباً هفتاد درصد سهميه اختصاص يافته به اين مناطق مربوط به شماست.
14- در انتخاب رشته هاي کارداني در شهرهاي دور دقت نماييد زيرا در صورت قبولي حتماً بايد در آن رشته ادامه تحصيل دهيد؛ در غير اين صورت به مدت دو سال از شرکت در کنکور سراسري محروم خواهيد شد.
15- شانس خود را در انتخاب رشته هاي شبانه، غيرانتفاعي، پيام نور و نيمه حضوري امتحان کنيد زيرا در صورت عدم ثبت نام و ادامه تحصيل در سال آينده از شرکت در کنکور سراسري محروم نخواهيد ماند.
16- داوطلباني که با مدرک کارداني در کنکور سراسري شرکت کرده اند مجاز به انتخاب همه رشته ها نيستند و بايد مطابق دفترچه انتخاب رشته عمل کنند.
17- داوطلباني که مجاز به انتخاب رشته در دوره روزانه اند حق انتخاب رشته در دانشگاه هاي شبانه و نيمه حضوري را دارند. اما افرادي که تمايل به انتخاب رشته دانشگاه پيام نور و غيرانتفاعي دارند، در صورتي که مجاز به انتخاب رشته در اين دانشگاه ها باشند، مي توانند انتخاب رشته نمايند.
18- تنوع انتخاب رشته در گروه هاي آزمايشي مختلف به شرح ذيل است:
- گروه آزمايشي علوم رياضي تقريباً 165 رشته.
- گروه آزمايشي علوم تجربي تقريباً 125 رشته.
- گروه آزمايشي علوم انساني تقريباً 75 رشته.
- گروه آزمايشي هنر تقريباً 35 رشته.
19- پذيرش در بعضي از رشته ها مانند رشته هاي نيمه متمرکز انصراف از تحصيل ندارد بنابراين در انتخاب اين گونه رشته حداکثر دقت لازم صورت پذيرد.
20- فقط با افراد خبره و آگاه که با شرايط و نحوه پذيرش دانشجو طبق دفترچه راهنماي انتخاب رشته امسال آشنايي کامل دارند مشورت نماييد. زيرا هر سال نحوه گزينش شرايط پذيرش در بعضي از رشته ها تغيير مي کند.
21- در نحوه گزينش، شرايط پذيرش دانشجو و شرايط خاص بعضي از رشته ها به موارد ذيل دقت نماييد:
- گرايش خاص بعضي از رشته ها.
- جنس پذيرش رشته هاي مختلف.
- ظرفيت پذيرش مربوط به سازمان ها و نهادهاي مختلف مانند آموزش و پرورش.
- گزينش خاص دانشجو در برخي از دانشگاه ها و بعضي رشته ها مانند دانشگاه امام صادق (ع) و رشته هاي نميه مرکز.
- نوع سهميه پذيرش داوطلب و نوع پذيرش دانشجو در رشته هاي سهميه دار.
- تعهد بعد از تحصيل در مورد بعضي از رشته ها و انجام تعهد در محل مندرج مطابق با دفترچه انتخاب رشته امسال.
- امکان تغيير رشته يا جابجايي در صورت پذيرفته شدن در دانشگاه.
22- حداکثر دقت لازم در پر کردن فرم انتخاب رشته مطابق با مطالب مندرج در دفترچه انتخاب رشته و آخرين اطلاعيه هايي که سازمان سنجش يا بعضي سازمان ها و دانشگاه ها در مورد پذيرش دانشجو با توجه به شرايط خود اعلام مي نمايند.

منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image