مواد لازم - براي 4 نفر
فيله سينه: 4ورقه نازک
پنير پيتزا (ورقه اي): 6 ورقه
ژامبون دودي: 4 ورقه
آرد سوخاري: به مقدار کافي
نمک و فلفل سياه: به مقدار دلخواه
خلال دندان: 4 عدد
طرز تهيه
1-فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن کنيد. فيله ها را روي تخته آشپزخانه قرار داده و يک طرفشان را با بيفتک کوب کمي بکوبيد، طوري که له نشده و فقط کمي نازک شوند، بعد رويشان نمک و فلفل سياه بپاشيد.
2-روي هر فيله، يک ورقه پنير پيتزا قرار داده و روي پنير يک ورقه ژامبون بگذاريد. بعد فيله ها را از سرشان لوله کرده و هر کدام را با خلال دندان محکم کنيد.
3-کف يک ظرف پيرکس را کمي چرب کرده و فيله ها را در آن بچينيد. سپس آرد سوخاري رويشان پاشيده و 30 الي 35 دقيقه درون فر بگذاريد.
4-ظرف را از فر خارج کرده و کنار بگذاريد. بعد 2 ورقه پنير پيتزاي باقيمانده را از وسط نصف کرده و روي هر فيله قرار دهيد. ظرف را مجدداً درون فر بگذاريد تا پنير آب شود. هنگام سرو، مي توانيد کوردن بلو را ورقه ورقه برش دهيد.
منبع:مجله روزهاي زندگي شماره 329/خ