جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوردن پلو مرغ
-(6 Body) 
کوردن پلو مرغ
Visitor 403
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم - براي 4 نفر

فيله سينه: 4ورقه نازک
پنير پيتزا (ورقه اي): 6 ورقه
ژامبون دودي: 4 ورقه
آرد سوخاري: به مقدار کافي
نمک و فلفل سياه: به مقدار دلخواه
خلال دندان: 4 عدد

طرز تهيه

1-فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن کنيد. فيله ها را روي تخته آشپزخانه قرار داده و يک طرفشان را با بيفتک کوب کمي بکوبيد، طوري که له نشده و فقط کمي نازک شوند، بعد رويشان نمک و فلفل سياه بپاشيد.
2-روي هر فيله، يک ورقه پنير پيتزا قرار داده و روي پنير يک ورقه ژامبون بگذاريد. بعد فيله ها را از سرشان لوله کرده و هر کدام را با خلال دندان محکم کنيد.
3-کف يک ظرف پيرکس را کمي چرب کرده و فيله ها را در آن بچينيد. سپس آرد سوخاري رويشان پاشيده و 30 الي 35 دقيقه درون فر بگذاريد.
4-ظرف را از فر خارج کرده و کنار بگذاريد. بعد 2 ورقه پنير پيتزاي باقيمانده را از وسط نصف کرده و روي هر فيله قرار دهيد. ظرف را مجدداً درون فر بگذاريد تا پنير آب شود. هنگام سرو، مي توانيد کوردن بلو را ورقه ورقه برش دهيد.
منبع:مجله روزهاي زندگي شماره 329
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image