جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت
-(1 Body) 
رولت
Visitor 382
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم(براي نان رولت):

تخم مرغ: 5 عدد
آب جوش: نصف پيمانه
شکر:150گرم
عسل:1قاشق سوپخوري
آرد: 150گرم
وانيل:1/8قاشق چايخوري
مواد لازم(براي رويه رولت)
پودر کاکائو :1 قاشق سوپخوري
آب جوش :2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

ابتدا فر را با آخرين درجه روشن مي کنيم تا کاملاً داغ شود. سپس زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا مي کنيم. زرده ها را با شکر و وانيل مخلوط کرده و با همزن برقي خوب مي زنيم و حين هم زدن آب جوش (نصف پيمانه) را به آن اضافه مي کنيم. در آخر عسل را درون مخلوط مي ريزيم. سفيده هاي تخم مرغ را تا حدي مي زنيم که فرم بگيرد، بعد آنها را با مخلوط بالا قاطي مي کنيم و به آرامي باليسک هم مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. آرد را الک مي کنيم وروي مخلوط سفيده و زرده مي ريزيم و به آرامي هم مي زنيم. کف يک سيني فربه ابعاد 60×40 سانتي متر را کاغذ روغني مي اندازيم و مايه را روي آن مي ريزيم و به آرامي با پالت صاف مي کنيم تا مايه در همه جاي سيني به يک اندازه پخش شود، سپس در طبقه دوم فر به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار مي دهيم. وقتي سيني را از فر خارج کرديم خيلي سريع روي آن را مي پوشانيم تا خنک شود.روي تخته يک کاغذ روغني يا پارچه تميز پهن مي کنيم و نان رولت پخته شده را بعد از خنک شدن روي آن بر مي گردانيم، سپس کاغذ روغني پشت نان رولت را از آن جدا کرده و با کاغذ روغني زير آن شروع به پيچيدن نان مي کنيم(به صورت رول) و آن را کاملاً مي پوشانيم و حدود 2 تا 3 ساعت کنار مي گذاريم. خامه شيرين شده (دستورتهيه آن در شماره هاي قبل ذکر شده است) را خوب فرم مي دهيم و نان رولت را باز کرده و خامه را روي آن مي ماليم و دوباره به صورت رول در مي آوريم. براي تزيين روي رولت، پودر کاکائو و آب جوش (2قاشق سوپخوري)را مخلوط کرده و درون خامه زده شده مي ريزيم و روي رولت مي ماليم.
*پالت يکي از وسايل شيريني پزي است(به شکل چاقو با تيغه اي پهن) که براي صاف کردن انواع خامه و کرم از آن استفاده مي شود.
منبع:مجله روزهاي زندگي شماره329
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image