جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش كلم و هويج
-(5 Body) 
آش كلم و هويج
Visitor 368
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:

نخود: يك چهارم پيمانه
لوبيا سفيد: يك چهارم پيمانه
بلغور: يك چهارم پيمانه
آب قلم يا گوشت: يك ليتر
كلم برگ سفيد: 250گرم، خرد شده
هويج: 3عدد، خرد شده
برنج: يك چهارم پيمانه
سبزي آش: يك‌ونيم كيلو، ساطوري
كشك: براي تزئين
پياز سرخ كرده: براي تزئين
نعنا داغ: براي تزئين

طرز تهيه:

نخود و لوبيا سفيد را از شب قبل خيس كرده، سپس در قابلمه‌ي مناسبي روي حرارت با 1ليتر آب بگذاريد تا بپزد. بلغور را نيز به همراه آب قلم‌ها به قابلمه اضافه كنيد تا با هم بپزند. سپس كلم و هويج را اضافه كنيد تا باهم پخته شوند. بعد از اينكه پخت، برنج و سبزي را اضافه كرده به پخت ادامه دهيد در حدّي‌كه برنج نيز پخته شود. آنگاه بگذاريد آش جوشيده و جا بيفتد (برنج پخته شود). آش را در ظرف سرو كشيده، رويش را با كشك، پياز سرخ‌كرده و نعنا داغ تزئين كنيد.

نكته:

- اين دستور، داراي 1172كيلوكالري انرژي، 196گرم كربوهيدرات، 97گرم پروتئين، و 5گرم چربي مي‌باشد. (بدون درنظر گرفتن مواد ذكر شده براي تزئين آش)
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره59
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image