مواد لازم :
هل متوسط / 6 تا 8 دانه
مَستَکي / 15 حبه متوسط
ميخک / 6 تا 8 دانه
جوز بويا ( يا هندي ) / 3 عدد متوسط
فلفل سفيد / 16 دانه
فلفل سياه / 26 دانه
برگ بو ( متوسط) / 4 تا 5 عدد
چوب دارچين / 5 تکه ( هر تکه به اندازه ي يک بند انگشت )
طرز تهيه :
ابتدا جوز هندي را به تکه هاي کوچکتر خرد کنيد . سپس تمام مواد را آسياب کنيد . مواد را از الک خيلي ريز که مخصوص شيريني پزي است ، رد کنيد . و اين کار را دوباره تکرار کنيد . از اين ادويه مي توانيد در طبخ غذاهاي گوشتي استفاده کنيد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ