مواد لازم :
آرد / 100 گرم
سبوس بربري / 40 گرم
شکر / 105 گرم
روغن جامد / 86 گرم
زرده ي تخم مرغ / 2 عدد
بکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري ( سر صاف )
وانيل ( نوک کارد )
طرز تهيه :
ابتدا روغن و شکر را با همزن دستي مخلوط کرده ، زرده ها و وانيل را افزوده و پس از يک دست شدن مواد ، به ترتيب : آرد، سبوس و بکينگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنيد تا به صورت خرده نان درآيد .
از مواد به اندازه ي يک گردو برداشته در دست کمي ورز داده گرد کنيد . ميان دو کف دست پهن کرده و در سيني اي که کمي چرب شده ، با فاصله بگذاريد . سيني را در فر از پيش با دماي 170 درجه سانتيگراد گرم شده ، به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار دهيد . پس از پخت ، شيريني را بگذاريد تا در همان سيني خنک شود و سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار دهيد .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره 44/خ