مواد لازم :
کره / 125 گرم
شکر / 60 گرم
وانيل / نصف قاشق چايخوري
نمک / يک چهارم قاشق چايخوري
سفيده ي تخم مرغ / نصف يک عدد
آرد سفيد / 175 گرم
آرد سيب زميني / 2 قاشق سوپخوري
رنده پوست پرتقال / يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
کره ،شکر ، وانيل و نمک را با هم مخلوط و با همزن بزنيد تا کرم رنگ شود . سپس سفيده ي تخم مرغ را اضافه کرده و مجدداً به زدن ادامه دهيد .
آرد سفيد و آرد سيب زميني را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنيد تا خمير درست شود . سپس خمير را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد . بعد روي سطح ميز را با آرد پباشيد و خمير را به قطر 3 ميليمتر باز کنيد و به اشکال مختلف قالب بزنيد .
در صورت تمايل روي آنها را زرده و شکر دانه درشت بزنيد يا با خلال بادام و پسته تزئين کنيد و يا شيريني ها را بعد از پخت در شکلات ذوب شده بغلتانيد . سپس کف سيني فر را کاغذ روغني انداخته و شيريني ها را در سيني قرار دهيد . سيني را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد .
مي توانيد ميان شيريني ها را پس از پختن و سرد شدن ، مارمالاد و يا شکلات قرار دهيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي،شماره 42