جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد پرتقال
-(3 Body) 
سالاد پرتقال
Visitor 382
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پرتقال / 2 عدد
اسفناج / 200 گرم
هويج / 1 عدد
پياز / 1 عدد متوسط
کالباس / 100 گرم
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
ليموترش / 2 عدد
عسل / 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم

طرز تهيه :

پرتقال راپوست کنده و فيله کنيد . اسفناج را شسته و درشت خرد کنيد . هويج را پوست کنده و يا آن را با برس کاملاً تميز و سپس حلقه حلقه کنيد . پياز را نيز حلقه حلقه کنيد .
کالباس را به شکل مربع هاي کوچک خرد کرده و يا طبق سليقه ي خود قالب بزنيد .
مواد سالاد را بنا به سليقه ي خود در ظرفي مناسب ريخته و سپس مخلوط عسل ، آب ليموترش ، روغن زيتون و نمک و فلفل را روي آن ريخته و سر سفره بگذاريد .
نکته :
اگر بخواهيد از اسفناج خام استفاده کنيد مي توان اسفناج ها را در آبکش گذاشت و آب در حال جوش را روي آن ريخت تا کمي نرم شود اسفناج بخارپز نيز براي اين سالاد مناسب است .

منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image