مواد لازم :
پرتقال / 2 عدد
اسفناج / 200 گرم
هويج / 1 عدد
پياز / 1 عدد متوسط
کالباس / 100 گرم
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
ليموترش / 2 عدد
عسل / 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
طرز تهيه :
پرتقال راپوست کنده و فيله کنيد . اسفناج را شسته و درشت خرد کنيد . هويج را پوست کنده و يا آن را با برس کاملاً تميز و سپس حلقه حلقه کنيد . پياز را نيز حلقه حلقه کنيد .
کالباس را به شکل مربع هاي کوچک خرد کرده و يا طبق سليقه ي خود قالب بزنيد .
مواد سالاد را بنا به سليقه ي خود در ظرفي مناسب ريخته و سپس مخلوط عسل ، آب ليموترش ، روغن زيتون و نمک و فلفل را روي آن ريخته و سر سفره بگذاريد .
نکته :
اگر بخواهيد از اسفناج خام استفاده کنيد مي توان اسفناج ها را در آبکش گذاشت و آب در حال جوش را روي آن ريخت تا کمي نرم شود اسفناج بخارپز نيز براي اين سالاد مناسب است .
منبع:ماهنامه هنر آشپزي ، شماره 43/خ