جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک گوشت ترکيه اي
-(6 Body) 
خوراک گوشت ترکيه اي
Visitor 339
Category: دنياي فن آوري
آشپزي بين الملل با مژگان کاظمي
سرو براي 4نفر
مدت پخت :120دقيقه

مواد لازم:

گوشت گوسفند خورشي: 200گرم
هويج: 3عدد
سيب زميني: 2عدد
پياز سرخ کرده: 1عدد
اب: 1پيمانه
نخود فرنگي پخته يا کنسروي: 1پيمانه
نمک وفلفل: به ميزان لازم
زعفران دم کرده: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه:

گوشت گوسفندي را 3سانتي متري خرد کنيد . هويج و سيب زميني را خلال کنيد و کنار بگذاريد.
در تابه اي روغن را داغ کنيد و گوشت ها را در آن تفت دهيد . پياز سرخ کرده را نيز به گوشت بيفزاييد . نمک ،فلفل و زعفران دم کرده را داخل مواد بريزيد . سپس کمي آب اضافه کنيد و اجازه دهيد تا گوشت بپزد.
در اين فاصله، در تابه اي جداگانه هويج و سيب زميني خلال شده را در روغن تفت دهيد. پس از اين که گوشت پخت هويج و سيب زميني را به آن اضافه کنيد.
نخود فرنگي پخته را هم به مخلوط بيفزاييد. مقدار کمي آب اضافي روي مواد بريزيد و بگذاريد مواد با هم بپزند تا خوراک جا بيفتد البته اين خوراک بايد کم آب باشد
اين غذا را مي توانيد با نان سرو کنيد يا لابه لاي برنج آبکش شده بريزيد و دم کنيد.

منبع: نشريه سرآشپز /شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image