جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ته چين ميگو
-(8 Body) 
ته چين ميگو
Visitor 242
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

ميگوي پوست كنده: 500 گرم
زرد چوبه: 1 قاشق چاي خوري
پياز خلال شده: 2 عدد
سير رنده شده: 3 حبه
گشنيز خرد شده: نصف پيمانه
فلفل دلمه اي خلال شده: 1 عدد
گرد ليمو عماني: 1 قاشق چاي خوري
آبليمو :1 قاشق غذا خوري
نمك: 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه يا قرمز: 1 قاشق چاي خوري
روغن: به ميزان لازم
برنج: 3 پيمانه

طرز تهيه:

ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چاي خوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود.
ميگو ها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمه اي، زردچوبه، گرد ليمو عماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد.
بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه اي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.
مايه ي ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد.
بعد از پختن و آماده شدن، ته چين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.

نكته:

1- در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد مي توانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف کم عمقي بكشيد.
2- اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه ي خليج فارس طبخ مي شود.

منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image