مواد لازم براي 4 نفر:
ميگوي پوست كنده: 500 گرم
زرد چوبه: 1 قاشق چاي خوري
پياز خلال شده: 2 عدد
سير رنده شده: 3 حبه
گشنيز خرد شده: نصف پيمانه
فلفل دلمه اي خلال شده: 1 عدد
گرد ليمو عماني: 1 قاشق چاي خوري
آبليمو :1 قاشق غذا خوري
نمك: 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه يا قرمز: 1 قاشق چاي خوري
روغن: به ميزان لازم
برنج: 3 پيمانه
طرز تهيه:
ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چاي خوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود.
ميگو ها را پس از صاف كردن به همراه سبزي به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمه اي، زردچوبه، گرد ليمو عماني، آبليمو، فلفل و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. وقتي آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد.
بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمه اي مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد.
مايه ي ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقي برنج را روي ميگو ريخته و يك ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد.
بعد از پختن و آماده شدن، ته چين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
نكته:
1- در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد مي توانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف کم عمقي بكشيد.
2- اين غذا بيشتر در كشورهاي عربي و حوزه ي خليج فارس طبخ مي شود.
![](/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Azar/09/1798371.jpg)
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39