مواد لازم:
آرد: 2 ليوان (400 گرم)
پودر كاكائو: 1 ليوان (150 گرم)
روغن: 1/5 ليوان (350 گرم)
شكر: 2 ليوان (500 گرم)
وانيل: 1/8 قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 8 عدد
مخلوطي از انواع مغزيات: 1 ليوان (فندق، بادام، بادام هندي و پسته)
طرز تهيه:
آرد را با پودر كاكائو مخلوط كرده و الك كنيد. در ظرفي جداگانه روغن، شكر و وانيل را آنقدر بزنيد تا سفيد شود. يكي يكي تخم مرغ ها را اضافه كرده، آنگاه همزن را خاموش و مغزيات آجيل را اضافه كنيد. در پايان مخلوط آرد و كاكائو را اضافه كنيد.
سيني را كاغذ روغني انداخته، مواد را روي آن پهن كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي 175 درجه ي سانتيگراد به مدت 30 تا 40 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت به شكل مربع برش دهيد و روي هر برش را با يكي از مغزيات استفاده شده تزيين كنيد. البته از پودر قند نيز براي تزيين مي توان استفاده كرد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 39