جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراك اسفناج
-(5 Body) 
خوراك اسفناج
Visitor 203
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پياز : 2 عدد ساطوري شده
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده :200 گرم
رب گوجه فرنگي: يك قاشق سوپخوري
اسفناج: يك كيلوگرم
هويج: يك عدد متوسط
بلغور گندم : 2 قاشق سوپخوري
آب : يك پيمانه
نمك : به مقدار لازم
فلفل سياه : به مقدار لازم

طرز تهيه :

در قابلمه اي پياز را با روغن تفت دهيد تا نرم و براق شود. سپس گوشت را اضافه هم بزنيد .رب گوجه فرنگي و اسفناج شسته شده و دو سانتي متري برش شده را افزوده مخلوط كنيد. هويج رنده شده را اضافه و در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد تا سبزيجات كمي نرم شوند سپس بلغور را اضافه آب ، نمك و فلفل را افزوده با حرارت كم بپزيد. پس از پخته شدن بلغور را از روي حرارت برداريد.

نكته :

1 ـ اين دستور 77 گرم كربوهيدرات ، 63 گرم پروتئين ، 55 گرم چربي و 1055 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ منظور از بلغور همان گندم و جو نيمكوب است.

منبع: نشريه هنر آشپزي شماره61
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image