جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غذاهاي پنج دقيقه اي
-(1 Body) 
غذاهاي پنج دقيقه اي
Visitor 410
Category: دنياي فن آوري
در اين بخش غذاهايي با مدت زمان کوتاه پخت و بدون نياز به جا افتادن، دم کردن و... آورده شده است

مواد لازم:

پياز کوچک/ يک عدد (رنده شده)
قارچ/ 150 گرم
گوشت چرخ کرده/ 450 گرم
خرده هاي وسط نان باگت تازه/ 50 گرم
پوره ي گوجه فرنگي/ يک قاشق سوپخوري
آرد/ کمي (براي شکل دادن به برگر)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن/ کمي

طرز تهيه:

پياز، قارچ و گوشت را در دستگاه غذاساز مي ريزيم. سپس خرده هاي وسط نان باگت، نمک و فلفل، پوره ي گوجه فرنگي را آن اضافه و دوباره دستگاه را روشن مي کنيم تا مواد با هم مخلوط شود.
دست هايمان را در آرد مي زنيم ودو برگر به قطر 7/5 سانتي متر و به وزن 150 گرم درست مي کنيم. سپس تابه اي چدني را کمي چرب و داغ مي کنيم. برگرها را در تابه مي چينيم. بعد از اين که يک طرف آن سرخ شده، پشت و رو مي کنيم.
توجه 1: اگر دستگاه غذاساز نداشتيد مي توانيد پياز و قارچ را کاملاً ساطوري کنيد و بعد با بقيه مواد ورز دهيد.
توجه 2: مي توان کمي سبزي هاي معطر هم به برگر افزود.

خوراک مرغ و قارچ:

مواد لازم:

سينه مرغ/ 200 گرم مکعبي (خردشده)
قارچ/ 100 تا 150 گرم (خرد شده)
زعفران دم کرده/ به اندازه ي لازم
نمک و فلفل/ به اندازه ي لازم
آب ليموترش/ کمي
روغن مايع مخصوص سرخ کردن/ به ندازه ي لازم

طرز تهيه:

روعن را در تابه اي مي ريزيم و داغ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم. سپس قارچ و آب ليموترش را مي افزاييم و هم مي زنيم (حرارت زياد باشد). در نهايت زعفران و نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و حرارت مي دهيم تا آب قارچ کاملاً کشيده شود.
توجه: اين غذا را مي توان با سيب زميني خلالي برشته شده تزئين کرد.

تُست اسفناج و پنير

مواد لازم:

اسفناج پخته ساتوري شده/ يک ليوان
پياز داع/ 3 قاشق غذاخوري
نان تست/ 6تا7 عدد
نمک و فلفل/ به اندازه ي لازم
پنير پيتزا (رنده شده)/ حدود 10 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

ـ اسفناج پخته را با پياز داغ و نمک و فلفل مخلوط مي کنيم.
ـ گريل فر را روشن مي کنيم.
ـ روي نان تست کمي پنير پيتزا مي پاشيم. سپس به اندازه دو قاشق مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي آن مي گذاريم و در انتها روي همه ي مواد، پنير پيتزا مي ريزيم و در زير گريل مي گذاريم تا طلايي شود (حرارت متوسط حدود 3 دقيقه)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image