در اين بخش غذاهايي با مدت زمان کوتاه پخت و بدون نياز به جا افتادن، دم کردن و... آورده شده است
مواد لازم:
پياز کوچک/ يک عدد (رنده شده)
قارچ/ 150 گرم
گوشت چرخ کرده/ 450 گرم
خرده هاي وسط نان باگت تازه/ 50 گرم
پوره ي گوجه فرنگي/ يک قاشق سوپخوري
آرد/ کمي (براي شکل دادن به برگر)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن/ کمي
طرز تهيه:
پياز، قارچ و گوشت را در دستگاه غذاساز مي ريزيم. سپس خرده هاي وسط نان باگت، نمک و فلفل، پوره ي گوجه فرنگي را آن اضافه و دوباره دستگاه را روشن مي کنيم تا مواد با هم مخلوط شود.
دست هايمان را در آرد مي زنيم ودو برگر به قطر 7/5 سانتي متر و به وزن 150 گرم درست مي کنيم. سپس تابه اي چدني را کمي چرب و داغ مي کنيم. برگرها را در تابه مي چينيم. بعد از اين که يک طرف آن سرخ شده، پشت و رو مي کنيم.
توجه 1: اگر دستگاه غذاساز نداشتيد مي توانيد پياز و قارچ را کاملاً ساطوري کنيد و بعد با بقيه مواد ورز دهيد.
توجه 2: مي توان کمي سبزي هاي معطر هم به برگر افزود.
خوراک مرغ و قارچ:
مواد لازم:
سينه مرغ/ 200 گرم مکعبي (خردشده)
قارچ/ 100 تا 150 گرم (خرد شده)
زعفران دم کرده/ به اندازه ي لازم
نمک و فلفل/ به اندازه ي لازم
آب ليموترش/ کمي
روغن مايع مخصوص سرخ کردن/ به ندازه ي لازم
طرز تهيه:
روعن را در تابه اي مي ريزيم و داغ مي کنيم. سينه مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم. سپس قارچ و آب ليموترش را مي افزاييم و هم مي زنيم (حرارت زياد باشد). در نهايت زعفران و نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و حرارت مي دهيم تا آب قارچ کاملاً کشيده شود.
توجه: اين غذا را مي توان با سيب زميني خلالي برشته شده تزئين کرد.
تُست اسفناج و پنير
مواد لازم:
اسفناج پخته ساتوري شده/ يک ليوان
پياز داع/ 3 قاشق غذاخوري
نان تست/ 6تا7 عدد
نمک و فلفل/ به اندازه ي لازم
پنير پيتزا (رنده شده)/ حدود 10 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ـ اسفناج پخته را با پياز داغ و نمک و فلفل مخلوط مي کنيم.
ـ گريل فر را روشن مي کنيم.
ـ روي نان تست کمي پنير پيتزا مي پاشيم. سپس به اندازه دو قاشق مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي آن مي گذاريم و در انتها روي همه ي مواد، پنير پيتزا مي ريزيم و در زير گريل مي گذاريم تا طلايي شود (حرارت متوسط حدود 3 دقيقه)
/س