جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
واويچ کدو
-(0 Body) 
واويچ کدو
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سير: 1 بوته
گوشت گوسفند يا گوساله بدون استخوان: 300 گرم
کدو: 500 گرم
گردو: 150 گرم
پودر تخم گشنيز: 1 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي ريز: 5 عدد
روغن: به ميزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم

طرز تهيه:

سير را پوست کنده و همراه با کمي نمک بکوبيد و آن را با زردچوبه و گوشت که به صورت قيمه خرد کرده ايد، سرخ کنيد. سپس با مقداري آب بپزيد تا به روغن بيفتد. کدو ها را پوست کنده و حلقه حلقه کرده، با کمي آب بپزيد و پوره کنيد و همراه با گوشت و سير کمي سرخ کنيد، گردو را آسيا کرده به مواد اضافه کنيد و بعد از 15 دقيقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب بکشيد و روي آن را با گوجه فرنگي سرخ شده تزيين کنيد و همراه با کته سر سفره بگذاريد.

نکته:

- غلظت اين خورش بايد مثل فسنجان باشد.

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي شماره ي 47
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image