جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت با وسيله ي مخصوص
-(5 Body) 
بيسکويت با وسيله ي مخصوص
Visitor 400
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي حددد 84 عدد شيريني:

کره ي نرم: 340 گرم
پنير خامه اي: 120 گرم
شکر: 180 گرم
پودر کاکائو: 40 گرم
قهوه ي فوري آسياب کرده: 4 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
نمک: يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 1 عدد
وانيل: يک چهارم قاشق چاي خوري
آرد: 525 گرم
مارمالاد زردآلو : 140گرم (يک دوم پيمانه)
پودر شکر براي تزئين: به ميزان لازم

روش تهيه:

فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. کره و پنير خامه اي را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي به مدت 30 ثانيه بزنيد. سپس شکر، پودر کاکائو، قهوه ي فوري، بيکينگ پودر و نمک را افزوده و مخلوط کنيد. حالا تخم مرغ و وانيل را بيفزائيد و پس از مخلوط کردن، آرد را اضافه کنيد تا خمير نرم و يکدستي حاصل شود. بعد خمير را درون قالب مخصوص بيسکويت - چنانچه در تصوير مي بينيد - بريزيد و به شکل هاي دلخواه و با فاصله، در سيني چرب کرده بگذاريد و به مدت تقريبي 10-12 دقيقه بپزيد. آن گاه روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و در صورت تمايل، با مارمالاد و پودر شکر تزئين نمائيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image