مواد لازم براي حددد 84 عدد شيريني:
کره ي نرم: 340 گرم
پنير خامه اي: 120 گرم
شکر: 180 گرم
پودر کاکائو: 40 گرم
قهوه ي فوري آسياب کرده: 4 قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
نمک: يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ: 1 عدد
وانيل: يک چهارم قاشق چاي خوري
آرد: 525 گرم
مارمالاد زردآلو : 140گرم (يک دوم پيمانه)
پودر شکر براي تزئين: به ميزان لازم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد. کره و پنير خامه اي را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي به مدت 30 ثانيه بزنيد. سپس شکر، پودر کاکائو، قهوه ي فوري، بيکينگ پودر و نمک را افزوده و مخلوط کنيد. حالا تخم مرغ و وانيل را بيفزائيد و پس از مخلوط کردن، آرد را اضافه کنيد تا خمير نرم و يکدستي حاصل شود. بعد خمير را درون قالب مخصوص بيسکويت - چنانچه در تصوير مي بينيد - بريزيد و به شکل هاي دلخواه و با فاصله، در سيني چرب کرده بگذاريد و به مدت تقريبي 10-12 دقيقه بپزيد. آن گاه روي پنجره ي سيمي خنک کنيد و در صورت تمايل، با مارمالاد و پودر شکر تزئين نمائيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34