جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي سيب و زنجفيل
-(3 Body) 
مرباي سيب و زنجفيل
Visitor 310
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 5 پيمانه مربا:

ليمو ترش: 350 گرم
سيب درشت: 6 عدد
آب: 5 پيمانه
زنجفيل تازه ي خرد کرده: 50 گرم
شکر: حدود 1/5 کيلوگرم
زنجفيل شکري: دو سوم پيمانه

روش تهيه:

پوست يکي از ليمو ها را بگيريد و به شکل نوار هاي باريکي ببريد. آن گاه آب ليمو ها را بگيريد و يک چهارم پيمانه از آن را اندازه بگيريد. سيب ها را نيز پوست بکنيد و خرد کنيد. اکنون سيب، آب و آبليمو را، در ظرف مناسبي بريزيد. بعد پوست ليمو و زنجفيل خرد کرده را درون تنظيفي بريزيد و سر آن را محکم ببنديد و درون ظرف بگذاريد. سپس ظرف را روي اجاق بگذاريد و بجوشانيد. آن گاه کيسه ي زنجفيل را از ظرف خارج کنيد و ميوه را پيمانه کنيد. حالا به ازاي هر پيمانه از ميوه، يک پيمانه شکر در نظربگيريد. اينک ميوه و شکر را به ظرف قبلي برگردانيد و دوباره روي اجاق بگذاريد تا شکر حل شود و به مدت نيم ساعت مربا بجوشد. در اين هنگام، مي بايد شربت مربا قوام آمده باشد. بعد زنجفيل شکري را به مربا اضافه کنيد و پس از 5 دقيقه مربا را در شيشه ي استريل شده و داغي بريزيد و در آن را محکم ببنديد.

نکته ي خواندني:

زنجفيل تازه و شربت زنجفيل يا چاي زنجفيل در بدن گرما توليد کرده و بدين وسيله مواد سمي و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج مي سازد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image