? مواد لازم براي 4 نفر
? سبزي محلي: (جعفري، گشنيز، خليواش)
? مرغ: يک عدد
? تخممرغ: سه عدد
? روغن و آبغوره: به مقدار لازم
? طرز تهيه:
ابتدا مرغ را ميپزيم و سپس کمي تفت ميدهيم، از طرفي سبزي را هم سرخ ميکنيم، آنگاه مرغ و سبزي را در کمي آب ميريزيم و روي اجاق ميگذاريم... به آن کمي روغن و آبغوره اضافه ميکنيم، کمي که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه ميکنيم و پس از چند دقيقه، غذا را از روي اجاق برميداريم و سرو ميکنيم.
? نکاتي در رابطه با سيبزميني
*اگر ميخواهيد سيبزميني هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدري کره يا روغن روي سيبزميني بماليد، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبي هم پيدا ميکند، تا جايي که با مقداري نمک بسيار خوشمزه خواهد شد.
*براي جلوگيري از ترکيدن پوست سيبزميني که با پوست داخل آش و يا در درون فر ميپزيد، با چنگال از چند نقطه، سيبزميني را سوراخ کنيد.
*براي سرخ کردن سيبزميني، هميشه تابه بزرگي انتخاب کنيد تا سيبزمينيها در کنار يکديگر قرار گيرند و روي هم قرار نگيرد.
منبع:www.vista.ir/ن