جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ ترش ( آشپزي محلي )
-(1 Body) 
مرغ ترش ( آشپزي محلي )
Visitor 407
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم براي 4 نفر
? سبزي محلي: (جعفري، گشنيز، خلي‌واش)
? مرغ: يک عدد
? تخم‌مرغ: سه عدد
? روغن و آب‌غوره: به مقدار لازم

? طرز تهيه:

ابتدا مرغ را مي‌‌پزيم و سپس کمي تفت مي‌‌دهيم، از طرفي سبزي را هم سرخ مي‌‌کنيم، آن‌گاه مرغ و سبزي را در کمي آب مي‌‌ريزيم و روي اجاق مي‌‌گذاريم... به آن کمي روغن و آ‌ب‌غوره اضافه مي‌‌کنيم، کمي که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه مي‌‌کنيم و پس از چند دقيقه، غذا را از روي اجاق برمي‌داريم و سرو مي‌‌کنيم.

? نکاتي در رابطه با سيب‌زميني

*اگر مي‌خواهيد سيب‌زميني هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدري کره يا روغن روي سيب‌زميني بماليد، نه تنها ترک نخواهد خورد، بلکه طعم و مزه خوبي هم پيدا مي‌کند، تا جايي که با مقداري نمک بسيار خوشمزه خواهد شد.
*براي جلوگيري از ترکيدن پوست سيب‌زميني که با پوست داخل آش و يا در درون فر مي‌پزيد، با چنگال از چند نقطه، سيب‌زميني را سوراخ کنيد.
*براي سرخ کردن سيب‌زميني، هميشه تابه بزرگي انتخاب کنيد تا سيب‌زميني‌ها در کنار يکديگر قرار گيرند و روي هم قرار نگيرد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image