?مواد لازم براي 6-5 نفر :
? گوشت مغز ران گوسفند 1کيلوگرم
? فلفل دلمهاي سبز مکعبي خردشده 2عدد متوسط
? پياز مکعبي خردشده 2عدد متوسط
? رب گوجهفرنگي 1قاشق غذاخوري
? زعفران يک دوم قاشق چايخوري
? کرهي پاستوريزه 100 گرم
? نمک و فلفل بهمقدارلازم
? آب ليمو 2قاشق غذاخوري
![](/userfiles/Article/1389/12%20mordad/07/00097481.jpg)
? روش تهيه:
گوشت را تميز کنيد و به صورت مکعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ کباب چوبي) به سيخ بکشيد و در لابه لاي هر تکه گوشت 2تکه پياز و 2 تکه فلفل قرار دهيد. کره را در ظرفي آب کرده و سيخها را در آن قرار دهيد. آنگاه ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تکان دهيد تا گوشتها کمي تفت داده شود. سپس رب گوجهفرنگي را با مقداري کره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران، آب ليمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهيد تا آب آن کمي کشيده شود. آن گاه سيخها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir /ن