مواد لازم
:نيم كيلو ريواس
250 گرم گوشت:
:دو عدد متوسط پياز
يك فنجان شكر:
به مقدار دلخواه فلفل و ادويه و نمك
به مقدار لازم روغن:
طرز تهيه:
گوشت را به قيمه اي خرد كرده با مقداري آب بپزيد و ريواس را نيز به صورت تكه هاي كوچك خرد كنيد. پياز را خرد كرده در روغن سرخ كنيد، سپس ريواس را نيز به پياز اضافه كرده قدري تفت دهيد و فلفل و ادويه را به پياز و ريواس اضافه كنيد. اين مواد را به گوشت كه تقريبا پخته شده اضافه كرده و يك فنجان شكر را نيز به اين خورشت بيفزاييد و با حرارت ملايم بگذاريد اين خورشت بپزد تا جا بيفتد و روغن بيندازد. توجه داشته باشيد اين خورشت نبايد آبكي باشد.