مواد لازم براي 4 نفر:
برنج خام:دوپيمانه
باقلا:يک ليوان
شويد تازه يا خشک: پنج قاشق غذاخوري
روغن مايع:دوقاشق غذاخوري
نمک و زعفران آب کرده: به مقدار لازم
ميزان انرژي:995 کالري
طرز تهيه:
باقلا را با مقداري آب مي پزيم. وقتي نيم پز شد، آن را صاف مي کنيم. آب را در ظرفي به جوش آورده و برنج و روغن مايع را به آن مي افزاييم.
پس ازآنکه آب برنج کم شد، باقلا، شويد و نمک را به آن اضافه مي کنيم تا با برنج قل بخورند و به طوريکنواخت درون برنج پخش شوند.
پس از تمام شدن آب برنج، زعفران آب کرده را روي آن داده و برنج را دم مي کنيم.
منبع: نشريه خانه و خانواده شماره 170
/س