مواد لازم:
-پياز(نگيني شده)1عدد(140گرم)
-روغن مايع/به مقدار لازم
-گوشت گوسفندي(به ابعاد 1×1خرد شده)/(300گرم)
-آب /3پيمانه (480ميلي ليتر)
-کنگر(پاک شده)/500گرم
-نمک وفلفل /به مقدار لازم
-زعفران(سائيده وحل شده در آب جوش)/2قاشق سوپخوري(28ميلي ليتر)
-ماست چکيده /500گرم
-سير(خلال شده)/6 حبه (30گرم)
روش تهيه
پياز را در کمي روغن تفت دهيد تا شفاف شود.گوشت را به آن اضافه کرده تفت دهيدبه حدي که آب گوشت کاملاً کشيده شود.آب را اضافه کنيد ودر ظرف را بگذاريد تا گوشت نيم پز شود.سپس کنگرها را در کمي روغن سرخ کرده وبه گوشت نيم پز اضافه کنيد و بگذاريد کاملاً پخته شود درآخر پخت نمک وفلفل ونيمي از زعفران را بيفزائيد وبگذاريد تا آب گوشت کشيده شود.حرارت را خاموش کنيد و بگذاريد مواد کمي خنک شود.بعد بقيه زعفران را به ماست اضافه کنيد و ماست زعفراني را به مواد پخته شده اضافه و مخلوط کنيد و در ظرف مورد نظر ريخته و با خلال هاي سير تزئين کنيد.
پيشنهاد:مي توانيد خلال هاي سير را آغشته به زعفران کنيد .
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س