مواد لازم :
سرکه : 0.5 ليتر
نمک : قدري
سبزي : 500 گرم
گلپر : 500 گرم
سيب زميني : 100 گرم
موسير : 100 گرم
ريحان : 100 گرم
طرز تهيه:
براي تهيه ترشي گلپر بايد از ساقههاي ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقههاي گلپر را خرد ميکنيم و روي آن را مقداري نمک ميپاشيم و يک شب ميگذاريم بماند تا کمي آب بيندازد بعد آب آن را خالي ميکنيم و مقداري سرکه به حدي که روي گلپر را بگيرد در ظرف ميريزيم. سپس گلپر آماده شده را در شيشه ميريزيم و شيشه را با سرکه پر ميکنيم.
ممکن است لابلاي گلپر را مقداري سبزي خرد کرده از قبيل نعناع و ترخان و ريحان بريزيم. در صورتيکه گلپر کمي تلخ باشد آن را با مقداري سرکه کمي ميجوشانيم تا تلخي آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل ميکنيم.
منبع: www.vista.ir