مواد لازم:
گوشت مرغابي : 1200 گرم
پرتقال : 10 گرم
کيوي : عدد
برنج : 50 گرم
پياز : 1 گرم
نمک : عدد
طرز تهيه:
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابي جاي دهيد.
سپس شکم مرغ را با يک چوب کبريت بدوزيد و مقداري روغن در قابلمه ريخته مرغابي و پياز را با آن سرخ کنيد. و آب پنج عدد پرتقال يک ليوان آب گوشت و نمک و يک برگ بو در آن ريخته درش را ببنديد و بگذاريد خوب بپزد.
موقع کشيدن، چلو و سس مرغابي را در قاب ريخته مرغابي را روي آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بريده و هر يک از حلقهها را از وسط نصف نموده دور قاب بچينيد.
منبع: www.vista.ir
/ك