جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ليته بادنجان
-(1 Body) 
ليته بادنجان
Visitor 358
Category: دنياي فن آوري

 

مواد لازم:
 

سرکه : 3 ليتر
نمک : قدري
ادويه : قدري
بادمجان : قدري
گشنيز : قدري
سيب زميني : قدري
موسير : قدري
ريحان : قدري

طرز تهيه:
 

براي اين ترشي مي‌توانيم از بادمجان‌هاي دلمه‌اي يا معمولي بدون تخم استفاده کنيم. بادمجان‌ها را در فر يا روي آتش کباب مي‌کنيم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست مي‌کنيم و کمي نمک مي‌پاشيم و روي پارچه مي‌چينيم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را ساطوري مي‌کنيم و با کمي سرکه چند جوش مي‌دهيم و مقداري سبزي (نعناع، ترخون، ريحان، گشنيز) که به‌دقت تميز کرده و شسته و خوب خشک کرده‌ايم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمي سرکه مخلوط مي‌کنيم و اين مايه را به بادمجان اضافه مي‌نمائيم و مقداري ادويه و سياه دانه به آن اضافه مي‌کنيم.

 

منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image