جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رول بادمجان و پنير
-(5 Body) 
رول بادمجان و پنير
Visitor 333
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
بادمجان بلند/ 2 عدد
پنير سفيد يا موزارلا/ 100 الي 150 گرم
زيتون سياه خرد شده/ 4 عدد
کاپرس/ يک قاشق چاي خوري (در ايران به نام خيار کبر، کورک ناميده مي شود)
جعفري تازه خرد شده/ 2 قاشق سوپ خوري
مواد لازم جهت تهيه سس:
روغن زيتون/ يک قاشق سوپ خوري
آب پرتقال/ 1/2 فنجان
پياز خرد شده/ 4 عدد
سير خرد شده/ 4 حبه
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده/ 2 عدد
نمک و فلفل سياه/ به ميزان لازم

رول بادمجان و پنير

طرز تهيه:
پياز و سير را با 2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون کمي تفت مي دهيم تا پيازها طلايي شود بعد فلفل و آب پرتقال را به آن اضافه کرده حرارت را کم مي کنيم و حدود 4 الي 5 دقيقه زمان مي دهيم تا سس جا بيفتد. بادمجان ها را از طول چند برش مي زنيم (برش ها حدود يک سانتي متر) به آنها نمک مي زنيم چند دقيقه اي به کناري مي گذاريم تا تلخي بادمجان ها گرفته شود.
بعد بادمجان ها را خشک کرده با کمي روغن زيتون اسپري کرده و در فر با درجه حرارت 400 فارنهايت مي گذاريم تا هر دو طرف بادمجان ها طلايي شود.
مواد داخل رول هاي بادمجان را با هم مخلوط کرده (پنير، زيتون سياه خرد شده، کاپرس، جعفري خرد شده) و روي هر برش بادمجان به اندازه يک قاشق سوپ خوري از مواد گذاشته و بادمجان ها را رول مي کنيم از طرف انتهاي رول در ظرف مي چينيم و سس آماده شده را روي آن مي ريزيم و به مدت چند دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا مواد گرم شده و سس به خرد بادمجان ها برود (5 الي 10 دقيقه زمان کافي است)
منبع:نشريه کوچه ما، شماره 14.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image