جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بادنجان پر شده ادويه دار
-(3 Body) 
بادنجان پر شده ادويه دار
Visitor 383
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم(براي 2 نفر):

برنج/1/2 پيمانه (80گرم)
بادنجان بزرگ /2 عدد (300گرم)
روغن مايع (براي سرخ کردن)/به مقدار لازم
پياز(خرد شده)/1عدد (140گرم)
فلفل دلمه اي قرمز(نگيني شده)/1عدد (100گرم)
سير(کوبيده)/2حبه (10گرم)
جعفري وگشنيز(خرد شده)/2قاشق سوپخوري(10گرم)
پودر زنجبيل زيره نمک و فلفل /به مقدار لازم
رنده پوست ليمو/1 قاشق چايخوري (5 گرم)
آب ليموي تازه /2 قاشق سوپخوري(28ميلي ليتر)
ماست (کم چرب)/1/2 پيمانه (75گرم)
نعناع(خرد شده)/ چند برگ

روش تهيه:

فر را روي حرارت 350درجه فارنهايت گرم کنيد.برنج را پخته و آبکش کنيد.بادنجان هارا از طول نصف کرده و با کمک چاقو تيزي به فاصله يک سانت از لبه ي بادنجان ها گوشت آن راخالي کرده و ريز کنيد.روغن را در تابه اي ريخته پياز وفلفل را در آن تفت دهيد سير،جعفري، گشنيز و ادويه ها را بيفزائيد و حدود يک دقيقه ديگر تفت دهيد تا مواد معطر شود سپس بادنجان ها را اضافه کنيد هم زده وتفت دهيد و از روي حرارت برداريد.برنج پخته شده رنده پوست ليمو و آب ليمو را به مواد بالا اضافه کرده و مخلوط کنيد.
بادنجان هاي خالي شده را نيز در ظرف مستطيل نسوز قرار داده ومخلوط برنج را در داخل آن پر کنيد و حدود 30 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا بپزند.ماست و نعناع را در ظرف کوچک مخلوط کنيد و به عنوان سس کنار آن سرو کنيد.

بدانيم:

در هر پرس بادنجان پر شده ادويه دار:
انرژي 438 کيلو کالري
چربي 17/7 گرم
کربوهيدرات 33/5گرم
پروتئين 6/6 گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image