جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت سرخ شده با پياز و گوجه فرنگي(ونزوئلا)
-(3 Body) 
گوشت سرخ شده با پياز و گوجه فرنگي(ونزوئلا)
Visitor 463
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم(براي 6 نفر):

گوشت سردست گوساله يا گوسفند/1 کيلو گرم
پياز(خرد شده)/2عدد(280گرم)
سير(خردشده)/4حبه(20گرم)
روغن/به مقدار لازم
گوجه فرنگي (فيله وخرد شده)/2عدد(200گرم)
نمک وفلفل سياه/به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي /2قاشق سوپخوري(30گرم)
فلفل دلمه اي سبز، قرمزو زرد(خلال شده)/1عدد ازهر کدام(300گرم)

روش تهيه:

گوشت را با يک عدد پياز و مقداري آب بپزيد تا پحته وآب آن به خودش برود.پس از کمي سرد شدن آن را رشته رشته کنيد.سپس سير و يک عدد پياز ديگررا در مقداري روغن تفت دهيد و گوجه فرنگي نمک و فلفل را افزوده پس از 10دقيقه سس گوجه فرنگي وفلفل دلمه ها را نيز بيفزاييد وهم بزنيد.مخلوط به حدي روي حرارت بماند تا آب آن کاملاً تبخير شود.
سپس در ظرف مورد نظر بريزيد وبه دلخواه تزئين کنيد.
منبع:ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image