مواد لازم(براي 6 نفر):
گوشت سردست گوساله يا گوسفند/1 کيلو گرم
پياز(خرد شده)/2عدد(280گرم)
سير(خردشده)/4حبه(20گرم)
روغن/به مقدار لازم
گوجه فرنگي (فيله وخرد شده)/2عدد(200گرم)
نمک وفلفل سياه/به مقدار لازم
سس گوجه فرنگي /2قاشق سوپخوري(30گرم)
فلفل دلمه اي سبز، قرمزو زرد(خلال شده)/1عدد ازهر کدام(300گرم)
روش تهيه:
گوشت را با يک عدد پياز و مقداري آب بپزيد تا پحته وآب آن به خودش برود.پس از کمي سرد شدن آن را رشته رشته کنيد.سپس سير و يک عدد پياز ديگررا در مقداري روغن تفت دهيد و گوجه فرنگي نمک و فلفل را افزوده پس از 10دقيقه سس گوجه فرنگي وفلفل دلمه ها را نيز بيفزاييد وهم بزنيد.مخلوط به حدي روي حرارت بماند تا آب آن کاملاً تبخير شود.
سپس در ظرف مورد نظر بريزيد وبه دلخواه تزئين کنيد.
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س