? مواد لازم:
? قلوه،
? دل و جگر گوسفند،
? پياز داغ نيمه سرخ شده همراه با روغن آن،
? سيبزميني سرخ شده به صورت تکههاي بزرگتر از نگيني،
? رب گوجهفرنگي،
? گرد غوره،
? گرد ليمو يا آبليمو،
? نمک،
? فلفل،
? زردچوبه،
? روغن و آب.
![خوراک دل و جگر](/userfiles/Article/1389/06esfand/02/00141991.JPG)
? روش تهيه:
دل، قلوه و جگر را پس از پاک کردن و شستن به صورت تکههايي بزرگتر از قيمه خرد ميکنيم.
دل و قلوه را در پياز داغ نيمه سرخ کمي تفت ميدهيم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا بپزد. جگر را هم جداگانه تفت ميدهيم.
وقتي دل و قلوه پخت و کمي از آب آن باقي ماند، رب گوجهفرنگي، گرد غوره و جگر را به آن اضافه ميکنيم.
چند دقيقه ديگر که پخت و به روغن افتاد، سيبزميني سرخ شده را به آن اضافه ميکنيم و هم ميزنيم. غذا آماده است. اين غذا با نام سنتي «جغوربغور» شناخته شدهتر است.
منبع:www.vista.ir /ج