? مواد لازم:
? گوشت فيله گوساله=4 برش نازک
? آرد=مقداري براي غلظت
? آرد سوخاري=مقداري براي غلظت
? کره=30 گرم
? روغن=60 ميلي ليتر
? سس گوجه فرنگي=100 گرم
? پنير پارميزان=50 گرم
? پنير موتزارلا=75 گرم
? تخم مرغ زده شده=1 عدد
? نمک و فلفل=به ميزان دلخواه
? طرز تهيه:
آرد،تخم مرغ و آرد سوخاري را هر کدام در ظرف هاي جداگانه مي ريزيم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفيد،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاري غلتانده و به مدت يک ساعت در ظرفي داخل يخچال قرار مي دهيم. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ مي کنيم(بايد هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و يک قاشق سس گوجه فرنگي روي آن مي ريزيم. سپس از مخلوط هر دو پنير روي آن ريخته و به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا کاملا طلايي شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو مي کنيم .
منبع: www.vista.ir /ج