جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي مخلوط ريواس و کرفس
-(4 Body) 
ترشي مخلوط ريواس و کرفس
Visitor 343
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

ريواس/5ساقه(400گرم)
کرفس/2ساقه(160گرم)
سرکه /3پيمانه(480ميلي ليتر)
نمک/1قاشق سوپخوري(14گرم)
سبزي (ريحان ،جعفري، گشنيز، نعناع ،ترخان، مرزه و شنبليله خرد شده)/200گرم
سير(خردشده)/4 حبه (20گرم)
زردچوبه/1/5 قاشق چايخوري (4/5گرم)
فلفل کبابي قرمز (خردشده)/1عدد(15 گرم)

روش تهيه:

برگ هاي ريواس را جدا کرده و ساقه هاي آن را پوست بگيريد و به همراه کرفس خرد کنيد و با سرکه و نمک حدود پنج دقيقه بجوشانيد.بگذاريد تا خنک شود.سپس سبزي ،سير، زردچوبه و فلفل کبابي را به مخلوط ريواس بيفزائيدو همه ي مواد را در ظرف در دار بريزيد.اين ترشي پس از دو ماه رسيده است.

نکته

-توجه داشته باشيد سبزيجات کاملاً پس از شستن خشک شود سپس به مخلوط ترشي اضافه کنيد.
-دقت کنيد سرکه به حدي باشد که روي ترشي را بپوشاند تا مانع از کپک زدن آن شود.

جايگزين:

به جاي سبزي تازه مي توانيد از دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي خشک معطر استفاده کنيد.

پيشنهاد:

مي توانيد از برگ هاي جوان کرفس براي عطر بيشتر ترشي نيز استفاده کنيد.
منبع:ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image