مواد لازم:
ريواس/5ساقه(400گرم)
کرفس/2ساقه(160گرم)
سرکه /3پيمانه(480ميلي ليتر)
نمک/1قاشق سوپخوري(14گرم)
سبزي (ريحان ،جعفري، گشنيز، نعناع ،ترخان، مرزه و شنبليله خرد شده)/200گرم
سير(خردشده)/4 حبه (20گرم)
زردچوبه/1/5 قاشق چايخوري (4/5گرم)
فلفل کبابي قرمز (خردشده)/1عدد(15 گرم)
روش تهيه:
برگ هاي ريواس را جدا کرده و ساقه هاي آن را پوست بگيريد و به همراه کرفس خرد کنيد و با سرکه و نمک حدود پنج دقيقه بجوشانيد.بگذاريد تا خنک شود.سپس سبزي ،سير، زردچوبه و فلفل کبابي را به مخلوط ريواس بيفزائيدو همه ي مواد را در ظرف در دار بريزيد.اين ترشي پس از دو ماه رسيده است.
نکته
-توجه داشته باشيد سبزيجات کاملاً پس از شستن خشک شود سپس به مخلوط ترشي اضافه کنيد.
-دقت کنيد سرکه به حدي باشد که روي ترشي را بپوشاند تا مانع از کپک زدن آن شود.
جايگزين:
به جاي سبزي تازه مي توانيد از دو تا سه قاشق سوپخوري سبزي خشک معطر استفاده کنيد.
پيشنهاد:
مي توانيد از برگ هاي جوان کرفس براي عطر بيشتر ترشي نيز استفاده کنيد.
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س