جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان برنجي
-(3 Body) 
نان برنجي
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
نيم كيلو آرد برنج نرم كه چند بار الك شده باشد
250 گرم روغن جامد
175 گرم پودر قند نرم
يك سوم پيمانه گلاب
يك عدد تخم مرغ
كمي هل كوبيده

نان برنجي

طرز تهيه:
پودر قند، روغن جامد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و خوب با همزن مي زنيم تا كاملاً نرم و لطيف شود. سفيده تخم مرغ را جداگانه با همزن مي زنيم تا سفت و سفيد شده از ظرف نريزد سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده و گلاب را نيز اضافه مي كنيم. پس از مخلوط شدن مواد آرد برنج را اضافه مي كنيم. خمير را در يك كيسه نايلوني مي ريزيم و مي گذاريم دو ساعت بماند. يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده خمير را بر روي آن مي گذاريم. يك عدد كاغذ روغني را نيز روي خمير مي گذاريم و سپس خمير را در زير كاغذ با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز مي كنيم. سپس خمير را با قالب هاي دلخواه شكل داده مي بريم. معمولاً شيريني برنجي را به صورت شيريني هاي گرد كوچك كه با قالب هاي چوبي مخصوص نقش گل گرفته اند درست مي كنند. در صورتي كه بخواهيد بدون قالب شيريني برنجي را تهيه كنيد مي توانيد خمير را به صورت گلوله هاي كوچكي فرم دهيد و سپس در دست كمي آن را پهن كرده و با يك شيء استوانه اي روي آن نقش بيندازيد. يك برگ كاغذ روغني در يك سيني فر قرار دهيد و شيريني ها را در سيني بچينيد. روي شيريني ها را با كمي پودر پسته يا سياه دانه بياراييد و آنها را به مدت يك ربع تا 20 دقيقه در فر با درجه حرارت 150 درجه سانتيگراد يا 300 درجه فارنهايت بپزيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image