مواد لازم:
موز : 1 عدد
قارچ : 1 عدد
پياز سبز : 1 عدد
سير : 1 عدد
روغن : 0.25 فنجان
اسفناج : 10 شاخه
زنجبيل : قدري
سس سويا : 2 قاشق سوپخوري
شکر : 1 قاشق مربا خوري
نمک : 1 قاشق مربا خوري
آرد ذرت : 1.5 قاشق مربا خوري
آب : 1 قاشق سوپخوري
? طرز تهيه
جگر سياه و قارچ و پياز را به قطعات کوچک خرد کنيد. سبزيجات و سير را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنيد.
سپس روغن در تابه ريخته، داغ که شد مواد را در آن بريزيد و سرخ کنيد. همين که کمي سرخ شد و رنگش تغيير يافت، در داخلش سس بريزيد و همچنان روي آتش بپختن ادامه دهيد، همين که جا افتاد، خوراک را از روي آتش برداريد.
منبع: www.vista.ir