? مواد لازم :
? اسپاگتي=1 بسته(700 گرم)
? گوشت چرخ کرده=نيم کيلو
? سس گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
? پياز=1 عدد بزرگ
? فلفل دلمه=2 عدد
? نمک و فلفل=بمقدار لازم
? پنير موزاريلا=بمقدار لازم
? طرز تهيه
1. اسپاگتي را به مدت 7 دقيقه در آب جوش که به آن يک قاشق روغن و يک قاشق نمک اضافه کرده ايم مي پزيم. سپس آن را آبکش کرده و روي آن آب سرد مي ريزيم تا بهم نچسبند.
2. پياز را سرخ مي کنيم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا آب آن گرفته شود.
3. سس گوجه فرنگي و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،مي گذاريم گوشت با دو سه ليوان آب با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتيکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه مي کنيم تا وقتي که گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
4. نصف اسپاگتي ها را در ظرف پيرکسي ريخته و روي آن را مايه گوشتي آماده شده مي ريزيم. سپس روي گوشت را با بقيه اسپاگتي ها مي پوشانيم. و روي اسپاگتي را پنير موزاريلا رنده شده مي پاشيم.
5. ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا روي پنير طلايي رنگ شود.
منبع: www.vista.ir