? مواد لازم:
? شکر 150 گرم
? کره 300 گرم
? تخم مرغ 1 عدد
? وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
? آرد 450 گرم
? طرز تهيه:
شکر- کره- تخم مرغ و وانيل را در حد مخلوط شدن با همزن بزنيد. بعد آرد را کم کم اضافه کنيد. و با دست خوب ورز بديد. بعد خمير را در کيسه نايلوني بگذاريد و مدت 30 دقيقه در يخچال بماند.
براي اينکه دو رنگ خمير داشته باشيد 3 قاشق غذا خوري از آرد را کم کرده و 2 قاشق غذاخوري پودر کاکائو اضافه کنيد. (براي دورنگ خمير يکي ساده و يکي کاکائويي مواد را نصف ميکنيد)
خمير را کمي ورز مي دهيد بعد گلوله اي از خمير بر ميداريد و با وردنه به قطر 3 ميلي متر باز ميکنيد . همينطور خمير کاکائويي را هم باز ميکنيد و روي خمير ساده ميگذاريد ( خمير ها را با کارد بصورت مربع مبريد که مرتب باشه و خمير کاکائويي يک سانت کوچکتر از خمير ساده باشه) بعد خمير را با دقت رول ميکنيد و يک ساعت در يخچال ميگذاريد تا خودش رو بگيره سپس با چاقوي تيز برش ميزنيد.
خمير هاي اضافي را هم ميتوانيد بصورت رول هاي باريک درست کنيد و دورنگ متضاد را کنار هم بگذاريد و دو رول هم روي آانها قرار بدهيد و بعد برش بزنيد ( بايد قبل از برش زدن در يخچال بگذاريد)
بعد از برش خمير, آن را در سيني فر قرار داده و به مدت 20 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر را قبلن بايد گرم کنيد)
منبع:www.vista.ir /ج