مواد لازم:
گوشت گوسفند : 1 کيلو گرم
ماست ساده کم چرب : 750 گرم
دنبه : 225 گرم
نمک : قدري
زعفران : قدري
پياز : 2 عدد
گرد انجير : 1 قاشق سوپخوري
روغن : قدري
آب ليموترش : قدري
![کباب برگ](/userfiles/Article/1389/06esfand/02/00136021.JPG)
طرز تهيه:
گوشت لخم را به ضخامت يک سانتيمتر، قطعه قطعه کرده و پياز رنده شده و گرد انجير کال مخلوطش نموده و براي چند ساعت در يک کاسه چيني در ماست بخوابانيد.
سپس دنبه قطعه قطعه شده را نيز در ماست بخوابانيد و پس از 24 ساعت دو ورقه گوشت و يک ورقه دنبه را به سيخ کشيده روي آتش ذغال کباب کرده و روغن داغ به آن زده و هرگاه قطرات روغن از کباب روي آتش ريخت سيخ کباب را روي نان گذاشته کمي فشار بدهيد تا چربيش گرفته شود و سپس دوباره سيخ را روي آتش بگذاريد همين که به اندازه کافي سرخ شد رويش قدري نمک و زعفران و آبليمو زده سر سفره بياوريد.
منبع:www.vista.ir /ج